Jeep Wrangler Magneto 2.0

Jeep Wrangler Magneto 2.0, prototip electric inedit

eep Wrangler Magneto 2.0

Jeep Wrangler Magneto 2.0 este deocamdată doar la nivelul de prototip, dar compania americană promite că vom vedea acest vehicul integral electric pe șosele. Este o combinație cel puțin ciudată de vehicul destinat celor mai dificile condiții de drum (de fapt off-road), cu un bolid super-puternic, capabil să rivalizeze cu Tesla.

Motorul cu care este echipat adună până la 625 cai putere. Și va putea accelera de la 0 la 100 km/h în doar două secunde. Poate chiar mai ciudat, va avea o cutie de viteze manuală, cu 6 rapoarte. Cum ajungi în două secunde la 100 km/h cu așa ceva? Probabil că nu schimbi vitezele deloc până acolo. Habar nu am. Oricum, vehiculul este ciudat în ceea ce privește parametri săi tehnici.

Mult mai interesante sunt pozele cu Jeep Wrangler Magneto 2.0. Mai ales că vehiculul din imagini este echipat cu roți de 40 inchi. Așa că mai bine ne delectăm cu aceste imagini până când se va face ceva mai multă lumină asupra acestui concept inedit, dar destul de straniu.

Oricum, se pare că va rămâne la stadiul de prototip produs în serie limitată pentru anumite evenimente sportive. Însă cei care, dintr-un motiv sau altul, sunt încântați de acest vehicul, vor putea o mică parte din bucuria condusului său prin versiunea comercială de Jeep Wrangler electric, pe care Stellantis promite că îl va produce cât de curând.

via ArenaEV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *